a day like today

akkurat i dag, mandag 4. desember,  passer det fint å høre på tom mcrae. tom mcrae gir meg frysninger på ryggen og får meg til å trekke pusten dypere.

i daaaag... er det 5 små dager til min første eksamen. examen philosophicum, here i come! det skal nok bli ufattelig deilig å bli ferdig, men like herlig så gruer jeg vettet av meg. prøver å tenke klart og strukturert,og ikke minst positivt, men det er ikke like lett alltid.

denne dagen skal jeg bruke til å lese på nettopp denne eksamnen, selvom den ikke er min viktigste. jeg skal lage en oversikt, finne frem til det viktigste og begynne lesingen. strukturert og effektivt. spørsmålet er bare om jeg klarer å komme meg til biblioteket i byen i tide, eller enda viktigere, om jeg klarer å komme meg opp.

lykke til med eksamen i dag, øyvind og ida! det kommer til å gå helt fint :] krysser fingre og bein og alt annet som kan krysses.

with a smile that says goodbye. baby says goodbye.

Kommentarer:
Postet av: thommas

du kjenner exphil-hora puste deg i nakken du og ja? usj.. jeg gleder meg til lørdag.. da skal hun halshogges og vises frem i landsbyen.

04.12.2006 @ 10:47
Postet av: Nico

Har Ex phil til lørdag jeg, ikke så kult :P Men du får ha lykke til da :) Lese masse! Eller så mye du gidder ;) Vi snakkes! Får drekke sammen i Larvik ja! Det blir kos! Snakkes

04.12.2006 @ 20:51
URL: http://nicolai.weblogg.no
Postet av: Thomas

God lykke på philla!

05.12.2006 @ 13:23
URL: http://wp.hemmeligadresse.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2982556